Ik ben Miranda van Eijk, kinderfysiotherapeut en gespecialiseerd in de asymmetrische zuigeling. Ik help kinderen onder andere bij een voorkeurshouding, problemen in de fijne of grove motoriek en schrijfproblemen. Ik werk nauw samen met artsen van het consultatiebureau, huisartsen, kinderartsen en de interne begeleiding van basisscholen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat kinderen na de behandelperiode met meer zelfvertrouwen over hun bewegen naar huis toe gaan. Ze zien waar ze vandaan komen en dat we samen gewerkt hebben aan de nieuwe vaardigheden. Mijn doel is om kinderen een veilig gevoel te geven in de praktijk en dat alles wat ze doen goed is en dat ik ze wil helpen. Het motiveert me om te zien dat kinderen het leuk vinden samen aan het doel te werken.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een jongen die in de praktijk kwam met de hulpvraag dat hij nog niet kon fietsen, na twee keer op de fiets geoefend te hebben fietste hij buiten door de wijk. De lach op zijn gezicht vergeet ik niet meer. 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en ben ik veel met mijn familie en vrienden. Ik hou van gezelligheid.

Contact Miranda van Eijk

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.