Ik ben Miranda Michielsen – van Eijk, kinderfysiotherapeut en gespecialiseerd in de asymmetrische zuigeling. Ik help kinderen onder andere bij een voorkeurshouding, problemen in de fijne of grove motoriek en schrijfproblemen. Ik werk nauw samen met artsen van het consultatiebureau, huisartsen, kinderartsen en de interne begeleiding van basisscholen. Ik werk momenteel voor Capelle ad IJssel Kinderfysiotherapie. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat kinderen na de behandelperiode met meer zelfvertrouwen over hun bewegen naar huis toe gaan. Ze zien waar ze vandaan komen en dat we samen gewerkt hebben aan de nieuwe vaardigheden. Mijn doel is om kinderen een veilig gevoel te geven in de praktijk en dat alles wat ze doen goed is en dat ik ze wil helpen. Het motiveert me om te zien dat kinderen het leuk vinden samen aan het doel te werken.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een jongen die in de praktijk kwam met de hulpvraag dat hij nog niet kon fietsen, na twee keer op de fiets geoefend te hebben fietste hij buiten door de wijk. De lach op zijn gezicht vergeet ik niet meer. 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en ben ik veel met mijn familie en vrienden. Ik hou van gezelligheid.

Contact Miranda Michielsen – van Eijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.