Ik ben algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Tholen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij diverse klachten aan het bewegingsapparaat. In de toekomst hoop ik mij te specialiseren als oedeem- en oncologisch therapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de fitness en achter een tekentafel.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de band die je creëert met je cliënten als je ze enige tijd behandelt. Je komt zowel letterlijk als figuurlijk erg dichtbij mensen en dat gaat alleen als er een wederzijdse klik is tussen cliënt en fysiotherapeut. Ik hoop in mijn werk mensen te stimuleren en motiveren om een stukje autonomie over hun lichaam terug te krijgen. Herstellen doen we samen, maar ik geef enkel het duwtje in de goede richting.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een revalidatietraject voor een schouderfractuur bij een oudere dame. Zij was zo dankbaar en trots op wat ze bereikt had, dat ze van het traject een dagboek heeft bijgehouden met röntgen foto’s en al. Al oefenend kwam ze steeds de behandelkamer binnengelopen. Die lach vergeet ik nooit meer.

Milou Hoedelmans

Milou Hoedelmans

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).