Mijn naam is Mike Kross. Mike is  fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rotterdam Walenburgerweg en heb me vooral toegelegd op wervelkolom gerelateerde klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten als lage rugpijn, nek-en schouderklachten, dry needling, hoofdpijn, uitstralende pijnen naar de armen en benen et cetera. Ik werk nauw samen met diverse huisartsen en specialisten. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek. 

Het meest uitdagende aan mijn werk vind ik het helpen van cliënten die beperkt worden door lichamelijke klachten. Mijn doel is om de cliënt zo snel mogelijke weer optimaal te kunnen laten functioneren in hun dagelijkse activiteiten.

Ik heb vele bijzondere momenten meegemaakt als het gaat om het helpen van mensen die in de ziektewet zaten en hun werk weer willen hervatten. Het is altijd bijzonder als je kan bijdragen aan de kwaliteit van iemand zijn leven.

fysiotherapeut Rotterdam Mike Kross
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 010-4661229
  • Big: 39054511804

Contact Mike Kross

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.