Mijn naam is Mieke van Vegten, fysio– en oedeemtherapeut bij FysioHolland Hoofddorp. Sinds 2002 ben ik praktiserend als fysiotherapeut, vooral bij particuliere praktijken. Vanaf 2014 ben ik ook Oedeemtherapeut volgens de methode Vodder. Een oedeemtherapeut behandeld vocht in de huid, zoals vocht wat ontstaan is in het lijf na een operatie of door een niet goed werkend afvoersysteem. Door deze specialisatie kom ik veel in aanraking met mensen van de oncologie afdeling, daarvoor heb ik diverse cursussen gedaan op het gebied van oncologie.

Ik heb affiniteiten met (sport)begeleiding van jong tot oud, ademhaling en ontspanningstherapie met een holistische benadering. Ik vind het interessant om samen met de klant te puzzelen naar de oorzaak van de klacht. Naast mijn bezigheden als fysio, ben ik ook coach en medische begeleider van een sportteam.

Contact Mieke van Vegten

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.