Ik ben Midori Kruijning, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Capelle aan den IJssel. Ik kan u helpen bij overbelasting-, sport- en dansgerelateerde klachten en u kunt bij mij terecht voor gewrichts- en postoperatieve klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en verzorg ik de hydrotherapie.

Naast mijn werkzaamheden bij FysioHolland, ben ik ook werkzaam als professioneel danseres, dansdocent en fysiotherapeut op de afdeling Neurologie-NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Zelf weet ik hoe vervelend een blessure kan zijn; met mijn kennis en opleiding in dans kan ik u helpen om vanuit uw dansblessure op te bouwen naar uw streefniveau, en via uw danstechnieken preventief te werk gaan om een nieuwe blessure te voorkomen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik samen met de cliënt in een vertrouwde, en ontspannen sfeer begeleiding kan bieden naar klachtenreductie en een gezond leef- en beweeggedrag.

Contact Midori Kruijning

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).