Mijn naam is Michelle de Jong, algemeen fysiotherapeut en podoloog bij FysioHolland Huizen.  Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van Voet, enkel, onderbeen, knie, heup. Ik kan jou dus begeleiden bij klachten zoals enkeltrauma, zweepslag, nieuwe heup, nieuwe knie, voorste kruisband letsel en teen en voorvoet problematiek. Het leukste aan mijn specialisaties vind ik de grote verscheidenheid geeft aan klachten en verschillende niveaus qua revalidatie van jonge tot oude mensen.

Het is mijn doel als kwaliteit te leveren waardoor patiënten de juiste zorg kunnen krijgen en een optimaal resultaat halen uit de behandeling en het verkregen advies. Het mooiste aan mijn werk vind ik als ik een patiënt het doel zie behalen wat zij graag willen. Een jonge meid die weer kan voetballen maar ook een oudere dame die pijnvrij en veilig haar boodschappen kan halen. 

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en voetbal.

Michelle Steehouwer

Contact Michelle de Jong

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).