Ik ben Michal Brosh en ik ben fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam-Oost Gezondheidscentrum Vrolikstraat. Naast algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in het behandelen van zwangerschap gerelateerde klachten, zoals bekkeninstabiliteit en omgaan met diastasis rectie. Ook begeleid ik cliënten met lymfoedeem en bied ik littekenmanagement. Verder heb ik veel affiniteit met orthopedische (acute en chronische) klachten, met name chronische rugklachten, revalidatie en blessurepreventie.

In mijn vrije tijd klim ik graag en op vakanties zal je mij vooral wandelend in de bergen vinden.

Het mooiste van mijn werk vind ik cliënten begeleiden om het vertrouwen in hun lichaam terug te vinden en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Vrij kunnen bewegen is zo waardevol!

Contact Michal Brosh

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.