Ik ben Michal Arnson en ik ben fysiotherapeut bij FysioHolland Hilversum Vaartweg. Ik ben gespecialiseerd in Orthopedie, neurologie en heb affiniteit met kinderen. Ik kan jou onder andere begeleiden met orthopedische revalidatie, neurologische klachten, neurologische klachten en/of ontwikkelingsklachten bij kinderen.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan hardlopen, judo en pilates. Daarnaast geef ik ook graag zwemles en zal je mij veel in het natuur weervinden om te kamperen.

Wat ik het mooist aan mijn werk vind is de begeleiding en coaching van mensen tijdens het herstellen van een blessure, operatie of neurologische aandoening.

Het meest bijzondere wat ik als therapeut heb meegemaakt heb is, wanneer mijn cliënt met CVA onder mijn begeleiding kon terugkeren naar voetballen met zijn kinderen. Wij hebben hier samen hard voor gewerkt, waarbij mijn cliënt nu met volle trots weer in zijn schoenen kan staan.

Contact Michal Arnson

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).