Ik ben Michael de Levie, sportfysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in orthopedische (sport)knierevalidatie en echografie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij de orthopedische (sport)knierevalidatie (onder andere; voorste kruisband, achterste kruisband en ander type bandletsel) en allerlei sportspecifieke knie-, heup-, en enkelklachten. Daarnaast kan ik met echografie onderzoek doen naar de oorzaak van uw klacht aan onder andere de schouder, knie, enkel en pees/spierletsel.

Michael de Levie is werkzaam bij FysioHolland Amsterdam Oost op de Blasiusstraat. Michael: “Het mooiste aan mijn werk vind ik om het maximaal haalbare eruit te halen en samen te werken naar een optimaal resultaat. Over het algemeen duurt een revalidatie lang en probeer ik door variatie en individualisatie het programma zo goed mogelijk af te stemmen op de cliënt.”

Michael werkt op de kniepoli van het OLVG en werkt nauw samen met FC Kruisband, waarmee hij twee podcasts opnam over de postoperatieve fase van een kruisbandoperatie en kruisbandblessures.

Ervaringen van andere cliënten:
Lees hier de ervaring van een 28-jarige hockeyster over de revalidatieperiode bij Michael na haar kruisbandoperatie.
Of lees de ervaring van voetballer Ashraf: hij revalideert 10 maanden bij Michael na een gescheurde kruisband.

De FysioHolland podcast aflevering 6 l Gescheurde kruisband.

In deze aflevering van de FysioHolland Podcast: deel drie over de gescheurde kruisband. Sportfysiotherapeut Micheal gaat in gesprek met Jeroen van de Camp, oprichter van FC Kruisband, over de tweede fase van de kruisbandrevalidatie. Deze fase loopt vanaf week 12. Wat kun je verwachten van deze fase? Kun je jouw revalidatie vergelijken met die van anderen? Hoe ga je om met tegenslag? Je hoort het in deze podcast.

 

Contact Michael de Levie

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.