Ik ben Merthe Kwekkeboom, algemeen fysiotherapeut en twee jaar werkzaam voor FysioHolland Enschede. Sinds 2 jaar ben ik actief voor de groepen kinderen in beweging (beweeggroep voor kinderen met overgewicht onder de 12 jaar) en neurogym (groep voor mensen met een neurologische aandoening).Verder werk ik veel met mensen met chronische klachten zoals COPD of artrose.

Zelf vind ik een actieve leefstijl en sporten erg belangrijk, hierbij help ik graag mensen met klachten die daardoor weer kunnen sporten. De diversiteit van mijn vak vind ik ontzettend leuk en die geeft ook nieuwe uitdagingen. Goed contact met mijn cliënten vind ik erg belangrijk, vertrouwen en respect spelen een grote rol om samen het doel te bereiken.

Merthe Kwekkeboom

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.