Mijn naam is Merlijn Visser. Merlijn is in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2016 heb ik de masteropleiding tot manueel therapeut afgerond aan de SOMT te Amersfoort.  Rond 2019 heeft hij de universitaire opleiding tot manueel therapeut af aan de Vrije Universiteit van Brussel. Buiten deze opleidingen, heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van: dry needling, neurodynamica, echografie, tendinopathie (peesklachten), schouderklachten en duizeligheid. Ik werk momenteel voor Naarden Bergman.

Aan de start van mijn loopbaan heb ik veel wervelkolom gerelateerde problematiek gezien. Hierbij kan jij denken aan lage rugklachten en nekpijn, zowel acuut als chronisch, met of zonder uitstraling naar de arm / been. Tijdens mijn opleiding aan de SOMT in Amersfoort ben ik me meer gaan verdiepen in de behandeling van spierspanningshoofdpijn, ook wel tension type headache. Daarnaast ben ik geschoold in het behandelen van duizeligheidsklachten door BPPD.

Sinds ik bij Medicort / Fysioholland Medicort werk, ligt de nadruk meer op orthopedische klachten van de schouder en de knie. Vooral op het gebied van de schouder ben ik mij de laatste jaren gaan specialiseren. Ook mijn master thesis is gericht op de schouder en het plan is om deze in een wetenschappelijk tijdschrift te gaan publiceren.

Contact Merlijn Visser

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.