Ik ben Merlijn Pruis, algemeen therapeut bij FysioHolland Gaanderen. Ik ben gespecialiseerd in Oedeem-en Fasciatherapie. Ik kan u daarom begeleiden bij lymfoedeem in uw arm of been en behandelen in de postoperatieve fase om bijwerkingen van de operatie en eventuele radiotherapie te verminderen. Ook kan ik u helpen bij longklachten. Door het optimaliseren van de ademhaling, het verminderen van de mate van benauwdheid en het verbeteren van de kracht en het uithoudingsvermogen kunnen we de kwaliteit van het leven en de levensduur positief beïnvloeden.

Als fysiotherapeut ben ik aangesloten bij ParkinsonNet. In een regionaal samenwerkingsverband met verschillende zorgverleners leveren we mensen met Parkinson de best mogelijke zorg. Mijn doel als fysiotherapeut is om, waar nodig in multidisciplinair samenwerkingsverband, bij te dragen aan het zo optimaal mogelijk functioneren in het dagelijks leven. Cliënten die met een lach op het gezicht en vol goede moed naar huis gaan na een behandeling geven mij heel veel voldoening. Geen één klacht is  hetzelfde, dus mijn werk is nooit eentonig. Na een werkdag ga ik dan ook nog altijd vol energie naar huis.

Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik genoeg om handen met man, drie dochters, huis en tuin en mijn hobby’s boetseren, muziek en pilateslessen.

Contact Merlijn Pruis

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.