Mijn naam is May Stam en ben algemeen fysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in beweegprogramma’s voor DM2, overgewicht, kinderen in beweging, bekkenklachten, hyperventilatie, Mobilizing Awareness® en hydrotherapie. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Noord-Beemsterstraat.

Dit houdt in dat ik begeleiding kan bieden bij allerlei lichamelijke klachten zoals, bekkenklachten, DM2, overgewicht bij volwassenen, kinderen en stress gerelateerde klachten. Ik werk nauw samen met collega fysiotherapeuten, het ouder en kindcentrum, en de diëtiste.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het samenwerken met een cliënt. Het doel is om cliënt zijn doelen te realiseren, waarin ik een sturende en ondersteunende rol probeer te vervullen. Verder vind ik het heel leuk om groepen te begeleiden (DM2, overgewicht, Kind in beweging, hydrotherapie).

Ik hou zelf veel van beweging en ik doe in mijn vrije tijd aan dansen en andere sporten. Ook ben ik geïnteresseerd in het belang van ontspanning en heb ervaring met Tai Chi, Yoga, Watsu en Wata.

Contact May Stam

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).