Mijn naam is Matthias Cok en ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Optisport Alexander. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten als gevolg van psychologische en lichamelijke klachten. Mijn specialisatie in ergotherapie adviseert, traint, coacht en geeft voorlichting om de praktische belemmeringen zoveel mogelijk te verminderen.

Ik ben 36 jaar oud en heb 2 prachtige dochters. Begin dit jaar ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb de nodige ervaring in de sport en zorg opgedaan. 

Ik ben begonnen in de buitensport, heb een aantal jaren gewerkt als zwemonderwijzer en heb ik mijn eigen praktijk opgezet in sportmassage/blessurepreventie /welness. 

Tevens heb ik ervaring opgedaan in de psychologie, coaching, ergotherapie en het geven van therapeutische zwemlessen.

Contact Matthias Cok

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.