Mijn naam is Mathijs van der Meer, een betrokken fysiotherapeut die graag met aandacht jouw revalidatie begeleid en werkzaam bij FysioHolland Utrecht kanaleneiland en Kampong. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten in sport en orthopedische revalidatie van de knie en schouder (revalidatie na bijvoorbeeld VKB reconstructie of labrum repair). 

Daarnaast sta ik voor nauwe samenwerking met collega´s, orthopeden en sportarts. Ik geef les op de fysiotherapie opleiding van de HvA. Daar begeleid ik het nationale rolstoelbasketbalteam en werk aan interne scholing en protocollen voor knierevalidatie.

Contact Mathijs van der Meer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.