Mijn naam is Mathieu Uijtdewillligen. Ik ben sportfysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in sport, echografie, dry needling, McKenzie therapie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals enkeldistorsie, VKB-reconstructie, bekkenblokkadeklachten, tennisarm, schouderpijn, hoofdpijnklachten (eigenlijk van top tot teen).

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de tennisbaan en zijn mijn andere hobby’s skiën en snowboarden.

Ik werk nauw samen met voetbalclub VV Klundert, Sport & Slankstudio Klundert, Fit 24/7, Pals Fitness & Fysiotherapie en met de huisartsen van huisartsenpraktijk De Clundert. Tevens verzorg ik de fysiotherapie bij sportvereniging VV Klundert.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het behalen van het persoonlijke doel van de cliënt, dat kan zijn pijnvermindering bij cliënten met hoofdpijn, ‘onderhouden’ van het lichaam bij mensen met chronische klachten of een sporter terugbrengen naar zijn/haar wedstrijdniveau.

 

Sportfysiotherapeut Mathieu Uijtdewilligen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.