Ik ben Masood Sultani, fysiotherapeut en Triggerpointtherapeut bij FysioHolland in Amsterdam Noord, locatie Amerbos. Ik werk ruim tien jaar als fysiotherapeut in Amsterdam Noord. In 2010 werkte ik als docent op de afdeling fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Ik ben gespecialiseerd in rug-, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten, postoperatieve en orthopedische schouderklachten, Triggerpointtherapie en Dry Needling. Hier heb ik me de afgelopen tien jaar in verdiept. Als pijnspecialist ben ik veel bezig met complexe spier- en gewrichtspijnklachten, die ik behandel door middel van triggerpointtherpie in combinatie met bijvoorbeeld diepe myofasciale frictie, Dry Needling en manuele technieken.”

Tijdens de intake ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht. Dit is een combinatie van een anamnese (gesprek) en lichamelijk onderzoek. Vervolgens stel ik, samen met u, een individueel behandelplan op. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen en persoonlijke doelen. Ook krijgt u informatie over uw klacht en stel ik een diagnose. Ik streef ernaar u zo goed mogelijk te behandelen zodat u zo spoedig mogelijk van uw klachten/pijn verlost bent.

Algemeen fysiotherapeut Amsterdam Noord Masood Sultani

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.