Mijn naam is Masood Sultani en ben algemeen fysiotherapeut en Triggerpointtherapeut bij FysioHolland in Amsterdam Noord, locatie Amerbos. Ik werk ruim tien jaar als fysiotherapeut in Amsterdam Noord. In 2010 werkte ik als docent op de afdeling fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Ik ben gespecialiseerd in rug-, nek-, schouder– en hoofdpijnklachten, postoperatieve en orthopedische schouderklachten, Triggerpointtherapie en Dry Needling. Hier heb ik me de afgelopen tien jaar in verdiept. Als pijnspecialist ben ik veel bezig met complexe spier- en gewrichtspijnklachten, die ik behandel door middel van triggerpointtherpie in combinatie met bijvoorbeeld diepe myofasciale frictie, Dry Needling en manuele technieken.”

Tijdens de intake ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht. Dit is een combinatie van een anamnese (gesprek) en lichamelijk onderzoek. Vervolgens stel ik, samen met jou, een individueel behandelplan op. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met jouw wensen en persoonlijke doelen. Ook krijg jij informatie over jouw klacht en stel ik een diagnose. Ik streef ernaar jou zo goed mogelijk te behandelen zodat jij zo spoedig mogelijk van jouw klachten/pijn verlost bent.

Contact Masood Sultani

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.