Ik ben Mary-Lou de Jong, fysiotherapeut bij FysioHolland Apeldoorn, gevestigd in sportcentrum Club Pellikaan. Heb jij (lage) rugklachten, bekkenklachten of sportklachten? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Ik ben onder andere gespecialiseerd in dry needling, medical taping, hydrotherapie, adem- en ontspanningstherapie en dansklachten.

Samen met jou ga ik op zoek naar de beste manier om te herstellen, rekening houdend met jouw situatie en voorkeuren. Het komt vaak voor dat de oorzaak van de klacht -of een combinatie van klachten- niet duidelijk is. Ik vind het erg leuk en uitdagend om op zoek te gaan naar de beste oplossing. Bij dansen bijvoorbeeld gebruik jij het lichaam op een hele andere manier, wat een andere kijk op blessures vergt. Daarbij vind ik het belangrijk om mijn cliënten te leren wat ze zelf kunnen doen om aan hun herstel te werken.

Contact Mary-Lou de Jong

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.