Ik ben Martine Bosma, algemeen therapeut bij FysioHolland Medicort Vleuten – de Meern en SportsClinic in het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de FC Utrecht Academie. Binnen fysiotherapie liggen mijn kwaliteiten bij heup-, knie-, en enkelklachten, revalidatie-trajecten na een operatie, en pre- en postnatale fitness begeleiding.

Mijn doel als fysiotherapeut is om cliënten zelfredzaam te maken en vertrouwen in eigen lichaam terug krijgen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een cliënt of sporter begrijpt waar klachten vandaan komen waardoor er gezocht kan worden naar een duurzame oplossing middels analyseren/beoordelen van beweegpatronen en het in kaart brengen van zijn of haar vitaliteit. Dit geldt voor zowel de (top)sporter, als de cliënten met meer langdurig bestaande klachten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten te helpen om terug te komen op het niveau waar ze zaten en hopelijk zelfs nog een beetje beter! Het motiveert mij om te zien hoe iemand met klachten, op krukken of hinkend de praktijk binnenkomt en na een revalidatietraject fluitend de sportschool betreed of het sportveld opgaat om weer zijn of haar sport te beoefenen. Een bijzonder moment was dat ik met een voorstekruisband-reconstructie revalidant het doel had gesteld samen een Mud Masters (obstakelrun) te gaan lopen. Na een revalidatie van 11 maanden is dit doel behaald en hebben we samen de 12 kilometer gelopen. Dit was een super ervaring!

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het hockeyveld, sportschool of kitesurfend op de noordzee. Doordat ik mezelf blijf uitdagen probeer ik het beste uit mezelf te halen. Dit probeer ik dan ook over te brengen op cliënten.

Martine Bosma

Contact Martine Bosma

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.