Martijn Snoeck is MSc sportfysiotherapeut bij FysioHolland Medicort Kampong. Martijn is fysiotherapeut bij Kampong Heren 1. Daarnaast werkt hij in Tergooi ziekenhuis in Hilversum op het Sport- en Beweegcentrum en de orthopedie. Tot slot is Martijn ook werkzaam bij de FysioHolland-locatie in Laren.

Martijn is een sportieve enthousiasteling met veel doorzettingsvermogen. Ik verrast mensen graag door net even wat anders te doen dan de rest. Tevens heeft Martijn eel affiniteit met sporten en heeft al verschillende sportteams en sportprogramma’s begeleid. Ik ben fysiotherapeut geweest bij Rugbyclub Hilversum, hockeyclub Laren en verschillende voetbalclubs in regio t’Gooi. Je bent bij hem dan ook aan het goede adres voor sport en orthopedisch gerelateerde klachten en behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

In zijn vrije tijd doet hij graag aan hockey in Kampong heren 5, crossfit, snowboarden en reizen. Daarnaast is hij lid van het Schoudernetwerk, waar hij kennis kan uitwisselen met andere specialisten en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Contact Martijn Snoeck

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.