Ik ben Martijn Snoeck, sportfysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Oost en gespecialiseerd in sport en orthopedische klachten. Mijn speciale interesse gaat uit naar zowel de bovenhandse sporter met een schouder en of elleboog blessure als ook de veldsporter met een knieklacht. Tevens ben ik echografist waarbij ik aanvullend onderzoek kan doen naar de oorzaak van uw klacht.

 

“Aardig, toegankelijk, no nonsense en enthousiast” is hoe cliënten mij het meest omschrijven. Ik ben veelal te vinden in de oefenzaal waar ik actief met mijn cliënten werk aan hun herstel. Ik heb veel affiniteit met sport en heb dan ook verschillende sportteams en sportprogramma’s begeleid als fysiotherapeut. Zo ben ik de fysiotherapeut geweest bij Rugbyclub Hilversum, SV Kampong heren 1 en verschillende voetbalclubs in regio t’Gooi. Zelf ben ik fanatiek crossfitter waarbij ik ook ervaring heb met crossfit en weightlifting blessures. Je bent bij mij dus aan het goede adres voor:

 

  • Sportgerelateerde schouder- en elleboog klachten
  • Sportgerelateerde klachten van de onderste extremiteit (heup, knie en enkel)
  • Algemene schouder en knieklachten
  • Revalidatie (orthopedisch en postoperatief).
  • Echografie

Contact Martijn Snoeck

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.