Mijn naam is Martijn Smink en ben Master sportfysiotherapeut i.o., waarbij ik mij voornamelijk bezig houd met sportblessures met focus op de schouder en elleboog. Namens FysioHolland ben ik meerdere keren in de week betrokken en aanwezig bij honkbalvereniging Amsterdam Pirates. Ik werk voor FysioHolland Amsterdam Oosterpark en Amsterdam Mountain Network.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met de cliënt een doel op te stellen en samen tot een succesvol resultaat te komen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven als therapeut, zijn de sportieve prestaties zowel nationaal als internationaal met de Amsterdam Pirates met aandeel waarbij ik de spelers blessure vrij kan houden.

Contact Martijn Smink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.