Mijn naam is Martijn Smink en ben algemeen fysiotherapeut, waarbij ik mij voornamelijk bezig houd met sportblessures. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij sport gerelateerde klachten. Namens FysioHolland begeleid ik het eerste team van honkbalvereniging Amsterdam Pirates. Ik werk voor FysioHolland Amsterdam Oosterpark en Amsterdam Mountain Network.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met de cliënt een doel op te stellen en samen tot een succesvol resultaat te komen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven als therapeut, is het Nederlands honkbal kampioenschap 2019 met de Amsterdam Pirates en de runner-up plaats op het Europees honkbal kampioenschap in Bologna.

Contact Martijn Smink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.