Ik ben Marthijn van de Weerd. Marthijn is sinds 2002 afgestudeerd fysiotherapeut. Ik ben vanaf 2017 werkzaam bij FysioHolland. Tevens ben ik algemeen fysiotherapeut, Dry Needling therapeut en MSU-echografist. Ik werk op de FysioHolland locatie in Huizen
Mijn specialisaties zijn: pre- en postoperatieve revalidatie (o.a. protesiologie), acute (sport-)blessures en actieve oefentherapie. Vooral klachten aan heup, knie en enkel vallen binnen mijn aandachtsgebied. In mijn vrije tijd onderneem ik leuke dingen met mijn gezin en ik sport zelf ook regelmatig. Vooral fitness en hardlopen vind ik het leukste om te doen.

Contact Marthijn van de Weerd

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.