Ik ben Marthijn van de Weerd, sinds 2002 afgestudeerd fysiotherapeut en vanaf 2017 werkzaam bij FysioHolland. Ik ben algemeen fysiotherapeut, Dry Needling therapeut en MSU-echografist. Ik werk op de FysioHolland locaties in Loosdrecht en Huizen. In Loosdrecht ben ik tevens verantwoordelijk voor de vestiging als locatiemanager. 
Mijn specialisaties zijn: pre- en postoperatieve revalidatie (o.a. protesiologie), acute (sport-)blessures en actieve oefentherapie. Vooral klachten aan heup, knie en enkel vallen binnen mijn aandachtsgebied. In mijn vrije tijd onderneem ik leuke dingen met mijn gezin en ik sport zelf ook regelmatig. Vooral fitness en hardlopen vind ik het leukste om te doen.

Contact fysiotherapeut Marthijn van de Weerd

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.