Mijn naam is Marten Elzinga en ben fysiotherapeut, manueel therapeut en orofaciaal therapeut. Als fysio- en manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in rug-, nek- en schouderklachten. Als orofaciaal therapeut ben ik gespecialiseerd in kaakklachten, hoofdpijn, duizeligheid en hals- en nekklachten. Ik werk voor FysioHolland Amsterdam David Lloyd en Amsterdam West Jan Tooropstraat.

Wat mijn vak interessant maakt is dat een klacht vaak meerdere oorzaken kent. Om een goede diagnose te kunnen stellen en daarmee een goede behandeling te kunnen geven probeer ik deze zo goed mogelijk in kaart te brengen. Onder andere bij chronische pijn is het belangrijk om te bepalen welke factoren hierbij een rol kunnen spelen en verder te kijken dan alleen de specifieke klacht. In deze video wordt dat duidelijk toegelicht. 

Ik werk onder meer samen met orthopeden, neurologen, tandartsen en huisartsen.

Manueel therapeut Amsterdam Marten Elzinga

Contact Marten Elzinga

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.