Ik ben algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten aan de wervelkolom. Ik ben aangesloten bij het rugnetwerk en tevens verzorg ik de fysiotherapie bij sportvereniging AFC Taba. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op/langs de voetbalvelden van AFC TABA waar ik naast fysiotherapeut ook speler ben.

Fysiotherapie is een praktisch en prachtig vak. Ik ben dan ook zeer gedreven en enthousiast om mijzelf verder te ontwikkelen. Mijn keuze voor de manuele therapie vind ik een toegevoegde waarde hebben binnen de zorg. Het verbreed mijn inzichten in het bewegend functioneren waardoor ik als therapeut nog beter in staat bent om bewegingsgerelateerde klachten aan te grijpen. Het blijft mooi om te zien dat iemand na een behandelperiode waarbij hij/zij klachten of blessures heeft gehad weer vertrouwen krijgt in het lichaam.

Mijn mooiste ervaring binnen de fysiotherapie tot nu toe is het jaar dat ik werkervaring heb opgedaan op de Antillen. Het was een mooie uitdaging die ik niet had willen missen. Het was bijzonder om mensen te activeren naar een gezond leven en daarnaast was ik ook fysiotherapeut van het nationale voetbalelftal met de daarbij behorende trips naar andere landen.

Contact
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk via (020) 694 62 54. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.