Mijn naam is Marloes Lemmers. Ik ben Msc. Oncologie fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in het werken met cliënten tijdens en/of na kanker. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals vermoeidheid, krachtverlies, pijn, littekens en alle andere denkbare klachten als gevolg van de ziekte kanker of de medische behandeling daarvan. Mijn affiniteit ligt bij het begeleiden van dit zeer innemende proces op zowel het lichamelijke als het geestelijke vlak. Ik probeer cliënten zo goed mogelijk te helpen in de periode tijdens en na kanker door lichamelijk te revalideren/trainen en psychosociaal te begeleiden. Daarnaast ligt mijn affiniteit bij de chronische cliënten categorie; dit betekent vaak blijvende en/of uitgebreide problematiek. Het doel is om kwaliteit van leven zoveel mogelijk te verhogen en/of te behouden, daarbij is eventuele genezing geen bepalende factor. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb daarna ervaring opgedaan in de praktijk. In 2013 ben ik gestart aan de master oncologie fysiotherapie en deze heb ik in 2017 behaald. Ik neem deel aan de oncologie netwerk groep FYNE (Fysiotherapeuten netwerk Eerste lijn) namens Fysio Holland Boxmeer. Bij Fysio Holland Boxmeer werk ik nauw samen met Hanna Verhoeven – van Nunen. Het mooiste aan mijn werk vind ik het voorrecht om intensieve begeleiding op fysiek en psychosociaal vlak te mogen bieden, omdat het erg dankbaar werk is in een persoonlijk bijzondere periode voor cliënten.

Contact Marloes Lemmers

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.