Mijn naam is Marloes Kolen en ben algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark. Tevens ben ik gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met COPD, claudicatio intermittens (etalagebenen) en valpreventie. Ik werk nauw samen met de diëtist (Fitfood) en de ergotherapeut. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Longrevalidatie Netwerk Amsterdam (Lorna) en Claudicationet.

Het mooiste aan mijn werk vind ik als mensen door de therapie steeds meer controle krijgen over hun eigen aandoening en de positieve veranderingen zien in het dagelijks leven. Ik krijg daar veel vertrouwen en dankbaarheid van mijn cliënten voor terug!

Contact Marloes Kolen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.