Mijn naam is Marloes Duininck en ben manueel therapeut. Momenteel werkzaam bij Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark. Ik kan jou begeleiden bij alle wervelkolom gerelateerde klachten van nek tot onderrug en heup.

Daarnaast begeleid ik regelmatig cliënten met schouder– en elleboogklachten. En zie ik veel schouderklachten die voorkomen bij oncologische cliënten, bijvoorbeeld als gevolg van bestraling of tijdelijke immobilisatie na een borstoperatie. Ook is ademhaling- en ontspanningstraining vaak een onderdeel bij behandeling van stress gerelateerde nek-, schouder- en rugklachten.

Contact Marloes Duininck

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.