Ik ben Marloes de Laat en ben algemeen fysiotherapeut, dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij verschillende klachten. Op onze locatie geef ik veel hydrotherapie, maar ook voor andere behandelingen kunt u bij mij terecht. Ik werk momenteel voor Utrecht Kanaleneiland.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de waardering en dankbaarheid van patiënten wanneer zij gestelde doelen hebben behaald of wanneer zij een lang revalidatietraject tot een goed einde hebben kunnen brengen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de fijne, gezellige samenwerking met mijn stagebegeleidster en de rest van de collega’s tijdens mijn stageperiode hier bij FysioHolland Medicort. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik nu opnieuw met dit team mag werken, maar dan niet als stagiair maar als volwaardig collega.

Marloes de Laat

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op  LinkedIn.