Mijn naam is Marleen van Dijk, Senior Master (Sport)Fysiotherapeut bij FysioHolland Utrecht maylaan. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van diagnostiek en sport(orthopedische) klachten van heup, knie tot aan de voet bij zowel volwassenen als jongeren. Ook ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde klachten bij moeders (in spé). Ik kan jou begeleiden bij klachten zoals revalidatie na een VKB-reconstructie, menisectomie of indien bewegen pijnklachten geeft aan heup, knie of voet. Daarnaast begeleid ik moeders bij klachten rondom zwangerschap en in de periode daarna (die geen bekkenbodemklachten hebben – hiervoor hebben we hele goede bekkentherapeuten) waarbij het bewegen niet meer zo soepel gaat als we zouden willen. Het leukste aan mijn specialisaties vind ik het enthousiasme van weer goed kunnen bewegen aan u mag overbrengen, waardoor iedereen blij en tevreden naar huis gaat. Dit kan tijdens een langdurig traject na een operatie, maar ook een kortdurende behandeling met adviezen en behandeling op maat.

Het is mijn doel als fysiotherapeut is om mensen te laten bewegen, iedereen hier het plezier in geven zonder klachten. Of dit nu is van een dagelijks ommetje tot aan een grote sportprestatie. Het mooiste aan mijn werk vind ik doelen halen met de mensen die ik behandel. Wat wil iemand weer graag kunnen en hoe kan ik daarin mijn bijdrage leveren. Het meest bijzondere wat ik heb meegemaakt is het kaartje van een cliënt waarin ze schreef dat ze ontzettend blij was met haar revalidatie. Nooit gedacht dat ze ooit nog kon hardlopen, en zoals ze schreef “en daar stond jij met je armen omhoog te juichten toen ik mijn eerste minuut hard liep”. 

In mijn vrijetijd doe ik graag aan tennis, taarten en koekjes bakken. Lekker buiten spelen met mijn 2 kinderen.

Marleen
  • Zorgkaart Nederland
  • 030 207 3192
  • BIG: 89060691904

Contact Marleen van Dijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.