Mijn naam is Mark Stolk en met veel energie en enthousiasme werk ik samen met de cliënt op weg naar herstel. Ik ben daarin vindingrijk, actief en in staat om samen die stap te zetten die nodig is om te herstellen. Daarin staat de samenwerking met de cliënt en plezier centraal. Het is voor mij noodzakelijk om mezelf steeds uit te dagen en te ontwikkelen. Ik werk momenteel voor FysioHolland Ridderkerk. 

Als ex-topsporter ligt mijn verleden in het basketbal en weet ik wat nodig is om topsporters te helpen in hun herstel. De quote van één van mijn helden, Michael Jordan: “I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, i’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why i succeed” is voor mij daarin nog steeds inspirerend.

Als fysiotherapeut ligt mijn specialisatie in manuele therapie en ben ik hierin ook afgestudeerd als master. Cliënten met rugklachten, sportgerelateerde klachten of mensen die vanuit het ziekenhuis zijn geopereerd en orthopedische revalidatie nodig hebben kunnen bij mij terecht.

Daarnaast werk ik als topsport fysiotherapeut voor de KNGU en TeamNL waarbij ik de wereld over reis voor Europese- en Wereldkampioenschappen. Daarnaast ben ik voor TeamNL in 2016 met de Nederlandse turnploeg naar de Olympische spelen van Rio de Janeiro geweest. Hierin werden we 8e van de wereld in de teamfinale en won Sanne Wevers voor het eerst in de geschiedenis goud op het onderdeel balk.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te sporten en te basketballen. Verder ben ik gek van mijn gezin en probeer ik naast mijn drukke bestaan leuke dingen met hen te doen.

Manueel therapeut Ridderkerk Mark Stolk

Contact Mark Stolk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.