Ik ben Mark de Roode en ik ben een fysiotherapeut bij FysioHolland Lelystad ‘t Woud, Fysioholland Lelystad Waterwijk en FysioHolland Weesp. Naast algemene fysiotherapie, gaat mijn interesse uit naar psychosomatische fysiotherapie.

Psychosomatische fysiotherapie richt zich namelijk op lichaam én geest. Hierbij kan worden gedacht aan onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK), maar ook lichamelijke klachten ten gevolge van bijvoorbeeld spanning, stress en angst. Eigenlijk kan er beter worden gesproken van signalen die aangeven dat er behoefte is aan verandering. Door dit samen aan te pakken middels oefentherapie, coaching en/of gedragsverandering kunnen de klachten sterk verminderen of verdwijnen. Psychosomatische fysiotherapie betekent dan ook actie van zowel therapeut als cliënt.

In mijn vrije tijd doe ik aan vele activiteiten. Waaronder mountainbiken, fitness, koken, motorrijden, verschillende buitenactiviteiten en lezen.

Het leuke aan fysiotherapie vind ik de afwisseling, ieder mens en iedere klacht is immers anders. Het menselijk contact en het kunnen bijdragen aan de verlichting van (pijn) klachten geeft mij veel voldoening

Contact Mark de Roode

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).