Mijn naam is Marjon Arfman. Ik ben oncologie– en oedeemfysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in oncologische klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij conditie- en krachtverlies, vermoeidheid, littekenbehandeling en alle andere klachten. Dat kan zowel tijdens als na de medische behandelingen. 

Mijn doel is om echt het verschil te maken en van waardevolle betekenis te zijn in de meest kwetsbare tijd van de cliënt. Samen naar een bepaald doel werken, hoe klein deze doelen soms ook zijn, staat daarbij altijd centraal. In elke fase van de ziekte staan we klaar en kijken we verder dan alleen de klacht van dat moment. Ik vind het belangrijk met wat luchtigheid en humor te werken, om zo wat positiviteit in de week te kunnen brengen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik van waardevolle betekenis te kunnen zijn en iemand echt te kunnen helpen in een kwetsbare tijd. Een oncologisch traject is niet makkelijk, en je zit dan echt niet te wachten op de klachten die er ook nog eens bij kunnen komen kijken. Het is dan ook fijn om met een multidisciplinair team ervoor te kunnen zorgen dat klachten verminderen en je een lichtpuntje kunt zijn in een moeilijke tijd van een cliënt.

Ik werk nauw samen met de verpleegkundig specialisten uit het ziekenhuis. Tevens hebben we zeer korte lijntjes met een multidisciplinair team om zo een volledig pakket aan zorg te kunnen beiden waar nodig. Naast deze samenwerkingen  ben ik aangesloten bij het Onconet, NVFL en NOFON.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn drie zoontjes (4, 2 en 0). Vind ik het erg leuk om lekker te sporten, zoals bootcamp, wielrennen en hardlopen en hebben we veel vrienden waar leuke dingen mee doen. We wonen sinds kort buitenaf en ik blijk ook aardig groene vingers te hebben.

Lees ook de ervaring van longpatiënt Piet Hein. Na zijn longfibrose revalideerde hij bij Marjon.

Lees ook de ervaring van oncologie patiënt Carlijn. Na haar borstkanker revalideerde zij bij Marjon.

Contact Marjon Arfman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.