Mijn naam is Marjolein van Otterloo en ben algemeen fysiotherapeut. Ik heb me gespecialiseerd met een minor in sport, begeleid ik cliënten met een grote diversiteit aan klachten. Hierbij onderhoud ik een scherpe focus op de lifestyle componenten, zoals de juiste voeding en beweging. Ik werk momenteel voor FysioHolland Elspeet, Garderen en Uddel

Ik heb veel ervaring met de begeleiding van de revalidatie bij (post) orthopedische klachten, met name van de heup en de knie. Daarnaast kan jij bij mij terecht voor neurologische klachten, artrose, nek- en rugklachten, etalagebenen, medical taping en sport-gerelateerde klachten.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om, door middel van sporten en het aanhouden van een gezonde leefstijl, mijzelf fit en energiek neer te zetten in het leven. Dit draag ik graag uit en probeer ik zodoende waar mogelijk over te brengen bij mijn cliënten, zodat we samen komen tot een klachtenvrije oplossing.

In mijn vrije tijd hockey, tennis en fitness ik graag. Daarnaast haal ik mijn energie uit het plannen en ondernemen van leuke dingen.

Contact Marjolijn van Otterloo

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).