Ik ben Marjolein van der Putten, fysiotherapeut bij FysioHolland Laren. Ik ben gespecialiseerd in longklachten, hartklachten en vaatlijden. Daarnaast zie ik veel mensen met nieuwe heupen en knieën. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals COPD, hartrevalidatie, etalagebenen en orthopedische klachten.

Ik werk nauw samen met mijn collega’s en andere disciplines. Daarnaast ben ik aangesloten bij het FVGO netwerk. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld, rennend langs de weg of in het bos of coachend bij de zaalvoetbal. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan begeleiden met het behalen van hun hulpvraag en/of doel.

Contact Marjolein van der Putten

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.