Ik ben Marjolein Akkerman en ik ben Oefentherapeut bij FysioHolland Loosdrecht. Ik help onder andere bij slaapproblemen, bekkenproblemen, pijn aan het bekken, rug, nek en schouders. Daarnaast doe ik aan dry needling. Ik ben erg enthousiast over de combinatie oefentherapie en ontspanning/ dry needling, omdat ik merk dat er sneller resultaten behaald worden bij pijn.

Ik ben geboren en getogen in Naarden. Na het afronden van de opleiding Oefentherapie Cesar in 2002, ben ik vanuit Utrecht samen met mijn man naar Zeeland verhuisd. Daar heb ik 20 jaar met veel plezier gewoond en als zelfstandige gewerkt. Nu is de tijd aangekomen om me weer te settelen in het Gooi, samen met onze twee puberkinderen. Het werken in een grote praktijk en het samen kunnen werken met collega’s zie ik als een verrijking. Zo kunnen we de best mogelijk zorg geven.

Ontspanning
Spieren kunnen aan- en ontspannen. Als er pijn is, zullen spieren onbewust aangespannen zijn om het lichaam te ‘beschermen’. Ontspanning zie ik als de belangrijkste eerste stap om van de pijn af te komen. Hiervoor kan nodig zijn:

  • Bewust leren voelen of een spier aan of uit staat.
  • Dry needling (alleen met goedkeuring uiteraard).
  • Stress onderzoeken en aanpakken.
  • Is de balans in uw leven op orde?

Er kan liggend geoefend worden en ook heel praktisch tijdens het zitten, autorijden, computeren, staan, tillen of (huishoudelijk)werk of waar het nodig is.

Ik ben serieus, behandel met passie en met zorg. Een cliënte zei: “Je behandelt met je hart”. Ik ben empathisch en vindingrijk. Ik werk graag met mijn handen en op mijn intuïtie, gestoeld op kennis en ervaring.

Contact Marjolein Akkerman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn ervaring en scholing ook op Linkedin.