Mijn naam is Mariska Trommel-Koese. Ik ben fysio-/ manueeltherapeut en gespecialiseerd in nek- en rugproblematiek, daarnaast ben ik ook aangesloten bij het Chronisch Zorgnet, waardoor ik ook patiënten met etalagebenen (claudicatio patiënten) en patiënten met COPD begeleidt. Recent is hier ook de revalidatie bij patiënten die COVID-19 hebben gehad bijgekomen. Ik ben werkzaam op de locaties in Middelharnis en Stellendam. 

We hebben een fijn team van collega’s met veel expertise hierop Goeree Overflakkee. Het is elke dag weer een leuke uitdaging om met zoveel verschillende patiëntengroepen te mogen werken. Ik kijk er naar uit om u in onze praktijk te mogen ontvangen.

Manueel therapeut Middelharnis Mariska Trommel Koese

Contact Mariska Trommel Koese

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.