Mijn naam is Marijke Wijers, naast oedeemtherapeut ook oncologie therapeut bij Fysioholland Vrolikstraat. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten als gevolg van oedeem en klachten gerelateerd aan een oncologische behandeling of gerelateerd aan de oncologische aandoening. Mijn specialisatie in oedeem- en oncologiefysiotherapie houdt in dat ik advies kan geven over klachten als vermoeidheid pijn  en verminderd uithoudingsvermogen. 

Mijn doel als fysiotherapeut is kwaliteit van het leven verbeteren en vertrouwen in jezelf krijgen door het leren kennen van je grenzen. Een van de mooiste moment is als een cliënt na een intensieve samenwerking en revalidatie dit op eigen kracht voort kan zetten.

Momenteel werk ik samen met alle disciplines aangesloten bij CCC en FysioHolland zoals psychotherapeuten, manueel therapeuten. Het mooist aan mijn werk is naast de diepe gesprekken met de cliënten waar ik persoonlijk veel van leer, ook momenten van ontspanning, humor en gezelligheid.

In mijn vrije tijd doe ik graag Lezen, yoga, in de natuur actief zijn, koffie drinken.

Contact Marijke Wijers

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).