Ik ben gespecialiseerd kindertherapeut en behandel kinderen van alle leeftijden. Dit houdt in dat ik kinderen onder andere kan begeleiden bij sensorische verwerking en/of motorische ontwikkelingsproblemen, schrijfproblemen, verschillende andere beperkingen en revalidatietrajecten. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ik ben dan aan het hardlopen, fietsen of tuinieren.

Ik werk nauw samen met jeugdartsen (CJG), kinderartsen, leerkrachten, orthopedagogisch medewerkers en ik ben aangesloten bij verschillende jonge kind overleggen in Capelle. Tevens verzorg ik de kinderfysiotherapie bij het medisch kinderdagcentrum Citykids Rivium.

Het mooiste aan mijn werk vind ik een kind te zien groeien in haar/zijn zelfvertrouwen en hem of haar weer (meer) plezier te laten krijgen in bewegen. Vooral het moment waarop kinderen na de nodige problemen (weer) zelf kunnen lopen is heel bijzonder.

Contact
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u en uw kind aan de slag voor een effectieve aanpak van de klachten.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u al onder behandeling bent geweest. Bedankt!