Mijn naam is Marieke Graat. Ik ben kinderfysiotherapeut. Na de opleiding fysiotherapie, heb ik de masteropleiding kinderfysiotherapie gevolgd. Werken met kinderen is genieten. De eerlijke opmerkingen, het enthousiast oefenen en het zelfvertrouwen zien groeien is mooi om te zien. Ik werk momenteel voor Boxmeer Weijerstaete en Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat

Ik begeleid kinderen die moeite hebben met motorische vaardigheden, zoals gooien, vangen, klimmen en fietsen. Maar ook bijvoorbeeld de kinderen met schrijfproblemen. Ik heb daarnaast de cursus Sensorische Integratie gevolgd, waardoor ik kinderen kan begeleiden die problemen hebben in de prikkelverwerking.
Tijdens de behandeling werk ik nauw samen met ouders en zonodig de leerkracht en kinderartsen. Mijn uitdaging is om met deze samenwerking de best passende zorg te bieden zodat het kind optimaal kan ontwikkelen en functioneren.

IMG_0055

Marieke Graat

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.