Mijn naam is Mariam Popal en ik ben algemeen fysiotherapeut en manuele therapeut in Enschede, locatie Geessinkbrink, te Enschede. In 2005 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut van Fontys hoge school te Eindhoven. Na een jaar te hebben gewerkt, ben ik in 2006 begonnen met mijn 3 jarige Master Manuele Therapie opleiding die ik in 2009 met succes heb afgerond. De jaren daarna ben ik me meer gaan verdiepen in echografie (Ultrasound) en Kinder-manuele therapie.

Maar mijn hart lag meer bij manuele therapie en kinder-manuele therapie waardoor ik me uiteindelijk toch alleen hierop gaan richten. Een baby/ kind met een voorkeurshouding die alleen onrustig is, korte slaapjes heeft, niet goed drinkt of veel spuugt, heeft enorme impact over het hele gezin. Door het behandelen van de kleintjes, help ik niet alleen de baby’s maar tegelijkertijd wordt er weer rust in het hele gezin gecreëerd.
Het leuke aan mijn vak is het veelzijdig werk met verschillende doelgroepen vanaf leeftijd 0 jaar oud tot ouder, genoeg leeftijd groepen met verschillende behandelmethodes. Ieder mens is uniek en heeft ook weer een ander behandelmethode nodig. Dit zorgt ervoor dat ik als therapeut alert blijf en weer positieve energie krijg wanneer een cliënt tevreden de behandelruimte uitgaat.

Mijn hobby’s zijn mijn 3 kinderen. Ik ben een familiemens en ben graag in gezelschap van mijn familie en vriendinnen. Ik ben tevens ook een boekenwurm.

female icon - FysioHolland

Contact Mariam Popal

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.