Mijn naam is Marcella Sjollema, oefentherapeut Mensendieck met afgeronde Master opleiding Bekkenoefentherapeut. Ik ben werkzaam op locatie FysioHolland Amsterdam-Oost IMC Visana. Ik behandelen veel cliëntenn met bekken/rugpijn en bekkenbodem gerelateerde klachten waarbij ik ook inwendig mag onderzoeken en behandelen en EMG en elektrostimulatie mag en kan toepassen. Ik kan jou begeleiden bij klachten aan bekkenbodem gerelateerde klachten zoals urine- en ontlastingsverlies en andere problemen met het plassen en ontlasten, verzakking van bekkenorganen en seksuele problemen zoals pijn bij gemeenschap. Voorbeelden van psychosomatische klachten kunnen zijn hyperventilatie en hoofdpijn. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in psychosomatische klachten zoals hyperventilatie en hoofdpijn en slaapproblemen.

Ik ben aangesloten bij het landelijk netwerk chronische pijn. Het leren omgaan met chronische pijn staat hierbij voorop. Het leukste aan mijn specialisaties vind ik patiënten kan helpen inzicht geven in hun klachten en wat zij er zelf aan kunnen doen.

Het is mijn doel als oefentherapeut om mensen helpen om hun klachten onder controle te krijgen. Het mooiste aan mijn werk vind ik als bekkenbodem problemen uit de taboesfeer komen en meer mensen de juiste hulp zoeken en krijgen en daarmee geholpen worden bij deze nare klachten die vaak met schaamte en angst gepaard gaan.

Contact Marcella Sjollema

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.