Mijn naam is Manuela Bijker – Hoep, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen en woonachtig in Boxmeer. Ik ben sinds 1991 fulltime werkzaam als fysiotherapeute en ben gespecialiseerd in manuele therapie (methode SOMT) sinds 1999 en kaakfysiotherapie sinds 2009.Ik zie mensen met klachten als bewegingsbeperkingen en/of pijn van de wervelkolom en/of ledematen en van de kaakgewrichten in het speciaal. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Als therapeut vind ik het een uitdaging om samen met de cliënt te achterhalen welke gewoontes,houding en gedrag de klachten veroorzaakt kunnen hebben en/of onderhouden. Ik neem ruim de tijd om goed naar u te luisteren en u lichamelijk te onderzoeken, zodat ik een duidelijk beeld kan krijgen van wat u ervaart in uw dagelijks leven.

Als geregistreerd kaakfysiotherapeut hoor ik geregeld dat mensen niet weten dat deze specialisatie bestaat. Ze zijn daarop gewezen door bijvoorbeeld een bekende die al eens bij mij in behandeling was, huisarts, mondhygiënist, tandarts, kaakchirurg, implantoloog, pijnpoli-arts, Kno-arts, neuroloog, gnatholoog, psycholoog en collega fysiotherapeut. Deze disciplines behoren tot mijn netwerk, waar ik geregeld contact mee onderhoud en kennis mee deel. Ik geef geregeld presentaties om meer bekendheid te geven aan mijn specialistische vakgebied en natuurlijk ook omdat het echt mijn passie is om mensen te helpen met hun herstel. De klachten die ik als kaakfysiotherapeut zie zijn onder meer; pijnklachten in het gezicht en in en rond het kaakgewricht, zowel in rust als tijdens het kauwen, gapen en de mond bewegen. Maar ook in de combinatie met kaakgewrichtsgeluiden en slotklachten van de kaakgewrichten. Deze klachten komen ook geregeld voor in de combinatie met klachten van de nek en schouderregio, hoofdpijnklachten, duizeligheid, oorpijn, tinnitus, en keelklachten.

Contact Manuela Bijker-Hoep

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).