Ik ben Manon Kragt. Ik ben kwaliteitsmanager binnen Fysioholland STTC en fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Huizen. Ik ben algemeen fysiotherapeut met een specialisatie in dry needling, mobiliseren, medical taping en mindfulness. Ik begeleid graag cliënten met sport- en stress gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, lekker in de natuur met een mountainbike of een wedstrijdje tennis op de baan. Ik heb nog steeds het idee dat ik hier heel goed in ga worden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer ik mijn cliënt snel van pijnklachten af kan helpen, maar de meeste voldoening geeft het mij wanneer de cliënt zelfredzaam is geworden door de begeleiding en daarna mijn hulp helemaal niet meer nodig heeft.

Contact Manon Kragt

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.