Ik ben Maarten van Driel, algemeen fysiotherapeut en locatiemanager bij FysioHolland Almere Stad. Ik help jou graag bij sportgerelateerde blessures en orthopedische klachten aan zowel de onderste al bovenste extremiteiten. Door bijvoorbeeld dry needling toe te passen help ik jou jouw klachten tegen te gaan. Bij langdurige of onduidelijke klachten heb ik ook de mogelijkheid om echo’s te maken en op deze manier meer duidelijkheid te scheppen over de oorzaak van jouw klacht.

Ik ben jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut in het profvoetbal en ben bedreven in het snel oplossen van fysieke problemen om jou snel weer optimaal te laten presteren. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld en in de fitness.

Contact Maarten van Driel

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.