Ik ben Maarten Pietersen en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Amsterdam, locaties Oosterpark (Amsterdam Oost) en Kraaiennest (Amsterdam Zuidoost). Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde- en algemene orthopedische klachten.

Het leukste aan mijn werk is dat elke klacht om een andere benadering en oplossing vraagt. Elke klacht is anders! Ik probeer als fysiotherapeut een zo’n kwalitatief hoog mogelijk niveau uit mezelf te halen om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen in het adequaat en blijvend oplossen van zijn/haar klachten. Samen maken wij een plan om behandeldoelen te halen. Een behandeldoel is behaald als iemand bijvoorbeeld weer pijnvrij zijn/haar dagelijkse activiteiten kan uitvoeren of als sporters binnen de verwachte behandelduur weer op het oude niveau zitten.

Mijn hobby’s zijn judo, rugby, mountainbiken, surfen en snowboarden.

Contact Maarten Pietersen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.