Ik ben fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in dry needling en NAH. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals triggerpoints in spieren en begeleiding met sporten tijdens het stilte-uur. Ik geef tune-ups van de LSVT-BIG therapie voor Parkinson waarvoor ik verbonden ben aan een netwerk. Een paar keer per week geef ik Pilateslessen op onze locatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de fiets en doe ik 4x per week bootcamp. Ik werk momenteel voor FysioHolland Zeist. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik de omgang met mensen en om ze echt te kunnen helpen. Hoe soms een kleine handeling voor mensen een wereld van verschil maakt. Dit persoonlijke contact met mensen vind ik zeer waardevol. Door het samen aangaan van een behandeltraject bouw je een band op met mensen die beide kanten op werkt. 

Contact Loes Pansters

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).