Mijn naam is Loeka Klok en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam, locaties Oosterpark (Amsterdam Oost) en Beemsterstraat (Amsterdam Noord). Ik kan jou dus begeleiden bij diverse klachten over het hele lichaam.

Mijn doel als fysiotherapeut is om jou op de beste manier te begeleiden waarbij jij je gehoord en geholpen voelt. Het mooiste aan mijn werk als fysiotherapeut vind ik wanneer cliënten voldoening halen uit de (kleine) stappen die zij zetten gedurende het behandeltraject.

In het verleden heb ik op atletiek en voetbal gezeten. Op dit moment vind ik het fijn om wat meer krachttraining te doen.

Contact Loeka Klok

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.