Mijn naam is Lizzy Beerling en ik ben algemeen fysiotherapeut bij Fysioholland Laren. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten als gevolg van ongunstig beweeggedrag. Samen met jou ga ik opzoek naar de oorzaak van de klacht om vervolgens een passende oplossing te vinden. Ik kan jou begeleiden bij diverse klachten en heb veel ervaring in het werken met ouderen. 

Het is mijn doel als fysiotherapeut om samen met de cliënt  te zoeken naar een manier om de hulpvraag te beantwoorden. Naast dat de behandeling effectief moet zijn vind ik het belangrijk om een positieve sfeer te creëren door gebruik te maken van humor. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen mag helpen of begeleiden bij het bereiken van hun doelen en ze uiteindelijk zelfstandig verder kunnen. Ik vind het bijzonder om te zien hoe mensen tijdens het behandeltraject steeds meer vertrouwen krijgen en om leren gaan met hun klacht.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik samen met jou mag zoeken naar een manier om klachten te verminderen, of te leren omgaan met de klachten. Wij zijn partners met huisartsen, gespecialiseerde fysiotherapeuten en verpleging/thuiszorg.


In mijn vrije tijd doe ik graag aan voetbal en ben ik dus vaak bij de voetbalclub te vinden.

Contact Lizzy Beerling

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.