Ik ben Lisette Hagen, fysiotherapeut en gespecialiseerd in diagnostiek en revalidatie van orthopedische blessures, van de onderste en bovenste extremiteit. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij sportblessures, schouder- en elleboog blessures en orthopedische revalidatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de boulderhal en in de buitenlucht!

Ik werk bij de Koninklijke Nederlandse Lawn & Tennis Bond (KNLTB) als fysiotherapeute op het Nationaal Training Centrum. Ik verzorg de fysiotherapie tijdens het NK, de NJK en op trainingskampen, van zowel de valide- als de rolstoeltennis(t)ers.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het doorpakken van een blessure en de echte oorzaak hiervan te achterhalen. Dit geldt voor zowel de (top)sporter, als de meer langdurig bestaande klacht. Een grote uitdaging blijft altijd om samen met de cliënt of sporter op een zo veilig mogelijke manier snel en sterker terug te keren.

De mooiste momenten zijn voor mij de momenten waarin je de paramedische sportbegeleiding doet en het team enorm mooie prestaties haalt. De Europese titel en de 4e plek met het Nederlands softbal team in Canada waren er bijvoorbeeld twee, maar ook het 1e landskampioenschap sinds 100 jaar van UZSC waterpolo heren 1. Tijdens de revalidatie vorm je een team met de cliënt en als iemand na een lange, heftige blessure periode terugkeert in de sport geeft dat ook een prachtig gevoel.

Contact Lisette Hagen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.